Ilse
van der Reijden

Ilse
van der Reijden

Als gezondheidszorgpsycholoog en systeemtherapeut sta ik samen met jou stil bij de invloed van de omgeving op jouw klachten en ook bij de vraag hoe mensen van wie je houdt, jou kunnen helpen. Samen onderzoeken we wanneer problemen ontstaan, waarom conflicten oplaaien of waarom gebeurtenissen leiden tot onbegrip, verdriet en pijn.

Ieder mens is anders dus we gaan samen op zoek naar wat helpt in jouw specifieke situatie. Soms zal het accent liggen op het leren omgaan met situaties of factoren die niet te veranderen zijn, en als het mogelijk is dan zullen we ons in de behandeling richten op verandering.

Een van de belangrijkste kenmerken van therapie vind ik veiligheid en betrouwbaarheid. Ik zal mijn best doen om je dat te bieden, zodat je durft te zeggen wat je denkt en voelt.

Wil je meer weten over Ilse, of heb je misschien behoefte aan meer informatie of uitleg? Neem dan contact op met Ilse van der Reijden

Ilse als student

Al op de middelbare school was ik geïnteresseerd in mensen. Waarom doen mensen wat ze doen? Wat voelen mensen en welke invloed heeft dat op hun gedrag? De studie psychologie lag dan ook voor de hand. 

Tijdens mijn studententijd heb ik genoten van mijn zelfstandigheid, de mogelijkheid om mijn eigen keuzes te maken en mijn eigen weg zoeken. Maar ik vond het zeker niet altijd makkelijk. Ik voelde me soms verloren in de grote collegezalen en was onzeker over mezelf. 

Ik heb er vrienden gekregen die ik nu nog steeds zie, maar ik heb me ook erg alleen gevoeld. In die tijd heb ik gemerkt hoe belangrijk het is dat je mensen om je heen hebt op wie je kan vertrouwen en die er voor je zijn als je het moeilijk hebt.

Registraties

  • GZ-psycholoog BIG (19049138525)
  • Systeemtherapeut NVRG        
  • EFT-therapeut
  • AGB psycholoog (94061276)
  • AGB-code praktijk (94063898)

De stap naar ST!P

De stap om hulp te zoeken is vaak groot, dat realiseren we ons. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te horen wat ST!P voor jou kan betekenen. We denken graag met je mee.