Matt
van der Reijden

Matt
van der Reijden

Mijn werk als psychiater bestaat uit diverse onderdelen: het stellen van diagnoses en het voorschrijven van medicatie, maar zeker ook psychotherapie. Ik probeer samen met jou stil te staan bij de bewuste en onbewuste processen die invloed hebben op je functioneren, op je gedrag en op je emoties.

Ik luister naar je, wil samen met jou leren begrijpen wat er speelt en je, waar ik kan, helpen om problemen te verkleinen of het leven een tint lichter te maken. Hierbij let ik op de invloed van eventuele lichamelijke factoren, zoals ziekte en/of medicatie, en op de invloed van de omgeving.

De reden dat ik graag met jongvolwassenen werk, is misschien wel dat ik me nog steeds verbonden voel met mijn eigen ervaringen en dilemma’s als student.

Wil je meer weten over Matt, of heb je misschien behoefte aan meer informatie of uitleg? Neem dan contact op met Matt van der Reijden

Matt als student

Mijn studententijd in Amsterdam was voor mij een tijd met twee gezichten. Ik heb volop genoten van alles wat deze stad mij te bieden had. De studie geneeskunde was leuk en soms ook taai, ik heb (nieuwe) vrienden ontmoet en vond het soms lastig om keuzes te maken.

Ik ontwikkelde een voorliefde voor vakgebieden waarbij het (extra) nodig was om goed te luisteren. Het ‘andere gezicht’ van mijn studententijd heeft te maken met het feit dat ik in die tijd dierbare mensen verloren ben.

Ik had veel verdriet en heb me even afgevraagd of ik het wel op kon brengen om arts te worden. Met de steun van mijn familie, geliefden en vrienden kon ik de draad weer oppakken.

Registraties

  • BIG arts/psychiater      (99023463501)
  • BIG psychotherapeut   (69023463516)
  • AGB praktijk               (03037843)
  • AGB psychiater           (03069585)

De stap naar ST!P

De stap om hulp te zoeken is vaak groot, dat realiseren we ons. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te horen wat ST!P voor jou kan betekenen. We denken graag met je mee.